פעולות נפוצות

תשלום דיגיטלי

טפסים דיגטליים

זימון תור מראש

הצטרפות להוראת קבע

איזור אישי

רישום לחשבונית במייל

עדכון מס' נפשות

החלפת משלמים

היערכות
לשעת חירום

אודותנו

רקע כללי

בדצמבר 2001 התקבל בכנסת חוק תאגידי המים. החוק נולד בכדי לייעל את שירותי אספקת המים לאוכלוסיה ולגרום לכך שיושקעו במשק המים כל המשאבים הנדרשים לשמירה על כמות המים ואיכותם.

עד חקיקת החוק הייתה האחריות לאספקת מים לתושבים בידי הרשויות המקומיות (עיריות, מועצות מקומיות וכו'), כאשר השירות שניתן לצרכני המים והטיפול השוטף בתשתיות, לא תמיד עמד בסטנדרטים המקובלים.

על פי חוק זה, מחויבת כל רשות מקומית בישראל להקים תאגיד מים וביוב שיפעל בנפרד מהרשות ויאפשר את שדרוג תשתיות המים והביוב, תוך שיפור השירות. 
תאגיד "מי תקווה" הוקם על ידי עיריית גני – תקווה כמתחייב מהוראות חוק זה ( להלן חוק תאגידי מים וביוב התשס"א-2001) בינואר 2013.

  • תאגיד "מי תקווה" אשר הוקם בינואר 2013, עוסק בתחזוקה, שדרוג ופיתוח של צנרות המים והביוב בגני תקווה. כמו כן, פועל התאגיד ליישום שוטף של טכנולוגיות מתקדמות המאפשרות שיפור במי השתייה וטיפול יעיל במי הביוב.
  • תאגיד "מי תקווה" פועל בשקיפות מלאה ולפי ערכים שאותן קבע לעצמו.
  • בין היתר, מתחייב התאגיד לספק לתושבי גני תקווה מים ושירותי ביוב באיכות, ביעילות ואמינות, תוך הקפדה על מעורבות והתחשבות בערכים חינוכיים של חיסכון במים ושמירה על איכות הסביבה.
  • העברת האחריות השוטפת של תחומי המים והביוב לידי "מי תקווה" מאפשרת התייעלות כספית, השקעות במערכות ובתשתיות, תחזוקה ראויה של המתקנים והצנרת הפזורים ברחבי גני תקווה וכמובן שיפור איכות השירות לתושבים ולבתי העסק הפועלים בה.
  • כל ההכנסות הנובעות מאגרות ומהיטלי המים והביוב יופנו ישירות לתאגיד, וישמשו לתפעול ולפיתוח תשתיות המים והביוב בגני תקווה.

מטרותיו העיקריות של תאגיד "מי תקווה":

  • שיפור איכות השירות לצרכני המים בגני תקווה.
  • שיפור איכות המים.
  • טיפול ופינוי יעיל של מי הביוב של גני תקווה למכון הטיהור של השפד"ן.
  • תחזוקת מערכות המים והביוב של גני תקווה.
  • שיקום, פיתוח ושדרוג תשתיות המים והביוב ברחבי גני תקווה.
  • פיתוח תשתיות מים וביוב חדשות.
  • שיפור השירות לתושב בנושאי מים וביוב.
  • חיסכון במים וחינוך לערכים סביבתיים.
  • תפעול תחומי המים והביוב בגני תקווה על בסיס של משק כלכלי סגור והבטחת תמורה
    מלאה לתשלומים המשולמים.

תאגיד "מי תקווה" משרת את תושבי גני תקווה ובתי העסק הפועלים בה. סה"כ :

כ- 26,400
תושבים
כ- 8154
בתי אב

התאגיד מספק את צריכת המים של גני תקווה הנאמדת ב:

כ-1.9 מליון מ"ק בשנה
100% מצריכת המים רוכש התאגיד מחברת מקורות.
כ-800,000 מ"ק ביוב בשנה
מסולקים ומועברים לטיהור ע"י התאגיד

חזון התאגיד

תאגיד המים "מי תקווה" שואף להיות תאגיד מים וביוב מוביל ומקצועי, תוך מתן שירות איכותי לתושב ורמת תחזוקה גבוהה של תשתיות המים והביוב בישוב. 

עובדי תאגיד מי תקווה, מנהלי התאגיד וחברי הדירקטוריון מחויבים למימוש חזון התאגיד, תוך הקפדה יתרה על בטיחות העובדים והתושבים.
תאגיד מי תקווה יוביל בתחום האספקה של שירותי מים וביוב, תוך הקפדה על הרמה הגבוהה ביותר של איכות, שירות ושימוש בתשתיות ובטכנולוגיות מתקדמות, ובטחון אספקת המים ,למען תושבי הישוב.
אנו מתחייבים לפעול להשגת יעילות מרבית ומיומנות גבוהה, תוך למידה ושיפור מתמידים והעצמת נותני השירות ומקצועיותם.
אנו מתחייבים לפעול לטובת לקוחותינו ,לספק שירותי מים וביוב איכותיים החיוניים לקיום וזאת בזכות עובדים מקצועיים ומחויבים, שירות מצוין, יעיל וזמין ותוך שיפור מתמיד.

 אנו במי תקווה פועלים ללא לאות על מנת ליישם את חזון החברה ולמעלה מכך, והכל כדי שתושבי הישוב יזכו לטוב ביותר בתחומי אחריות התאגיד.